Game Releases: Det glæder vi os til i marts!

Game Releases: Det glæder vi os til i marts!

En ny måned banker på, og dermed også nye spiludgivelser. I marts er der blandt andet et par klassikere der kommer i nye versioner, og en to’er der skal prøve at gøre det bedre end etteren.


The Division 2

Tom Clancy er et navn de fleste kender – i hvert fald hvis man har spillet computerspil de sidste 20 år. Ghost Recon-serien er én af de mest populære nogensinde, og Clancy har udover dén lagt navn til et hav af udgivelser. En af dem er “The Division“, som udkom i 2016, og som blev Ubisofts bedst sælgende titel nogensinde. I marts kommer der en 2’er, og vi kan næsten ikke vente. Den 15. marts lander den.


Tropico 6

Der er også en ny udgivelse på vej i Tropico-serien, som er nået til nummer 6. Endnu engang er du klar til at tage rollen som diktator, og forsøge at føre din bananrepublik til storhed. Serien var banebrydende da den første gang så dagens lys i 2001, men det har været så som så med fornyelsen siden da. Bevares – der har da været nyskabelser i spillet, men det har ikke været opsigtsvækkende på samme måde som da det første spil kom. Vi tvivler på at der bliver ændret ved det den 29. marts, når spillet udkommer, men vi krydser fingre og håber det bedste.


The Caligula Effect: Overdose

For de manga-interesserede er der også godt nyt i vente: The Caligula Effect: Overdose udkommer PS4, Switch og PC den 12. marts, og ud fra hvad jeg har set indtil nu, ser det ud til at blive et intelligent og flot spil, som lander et sted imellem puzzle-genren og Pokemon Arena. Tadashi Satomi står bag, og mange vil måske huske tidligere titler fra hans hånd, som blandt andet tæller Persona-serien.